בעלי מסעדה? הכירו את פיקס קארד למסעדות – צ’יפ קטן עם משמעות גדולה לעסק שלך!
בעל מסעדה הכר את פיקס קארד,
צ’יפ קטן עם משמעות גדולה עבור העסק שלך.
הגיע הזמן שלך להפסיק לאבד לקוחות ולהפוך את הלקוחות המרוצים שלך במסעדה לממליצים בטאצ’!
עם פיקס קארד תוכל להפנות את כל יושבי השולחן במסעדה לשלל מקומות במקום אחד והכל מתוך הטלפון האישי שלהם! אין צורך לקנות 700 טאבלטים….
מה תוכלו להציג בכרטיס:
כפתור לתפריט הדיגיטלי שלכם
כפתורים לרשתות החברתיות שידרגו אתכם ויעקבו אחריכם ( מגביר חשיפה ומעלה אתכם ברמה האורגנית בגוגל ופייסבוק !!!)
כפתור להצטרפות למועדון לקוחות
כפתור הגעה למסעדה לחברים שעוד בדרך
כפתור לשיתוף הפיקס קארד של המסעדה לעוד אנשים להמלצות
כפתור ל-Wifi של העסק בקליק
כפתור לאתר שלכם
ועוד…..
-
מה ההבדל בין תפריט דיגיטלי לבין פיקס קארד למסעדות ?
המערכת של פיקס מאפשרת לחבר את הלקוחות לשלל מוצרים אחד מהם זה תפריט דיגיטלי , מעבר לכן ניתן לחבר את כל הרשתות החברתיות, הפניה למועדון לקוחות ועוד.
פיקס קארד למסעדות הנה המערכת המוביליה ליצירת טראפיק למסעדות וניצול הפוטנציאל העסקי והשיווקי של המסעדה שלכם במקסימום!
-
למה מסעדה צריכה תפריט דיגיטלי ?
תפריט דיגיטלי מבטיח ללקוחות לקבל את המידע המדויק ביותר על היצע המסעדה. זה גם עוזר להם למצוא את מה שהם מחפשים מהר יותר וקל יותר.
תפריטים דיגיטליים עוזרים גם למסעדות לקדם את הצעות האוכל שלהן. הם יכולים לוודא שהם לא מבזבזים זמן על מערכי כישורים שאין להם ובמקום זאת להתמקד במה שהם הכי טובים בו - יצירתיות ורגשות.
—
תפריט דיגיטלי למסעדה הוא דרך מצוינת להציג את האוכל והמשקאות המוגשים ללקוחות.
תפריט דיגיטלי הוא דרך מצוינת להציג את האוכל והמשקאות המוגשים ללקוחות. זה יכול לשמש גם ככלי אינטראקטיבי עבור לקוחות פוטנציאליים, כך שהם יכולים לראות מה הם רוצים לפני שהם נכנסים למסעדה.
—
תעשיית המסעדנות משתנה במהירות ותפריטים דיגיטליים הם אחד העדכונים החשובים ביותר שצריכים להיות למסעדות. הם מאפשרים ללקוחות לראות את התפריט בצורה אינטראקטיבית, מה שמקל עליהם להחליט מה הם רוצים לאכול. יתר על כן, תפריטים דיגיטליים מספקים חווית משתמש טובה יותר.
בנוסף, מסעדות יכולות להציע ללקוחותיהן חוויה אישית יותר ולהקל על תהליך ההזמנה המקוון שלהן.
-
איך חושבים על קונספט לתפריט למסעדה ?
הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לזהות את סוג המסעדה שאתה הולך לפתוח. כדאי גם להסתכל על המתחרים ומה הם מציעים בתפריט שלהם.
לאחר מכן עליך להחליט על המטבח שאתה רוצה להגיש. זה יעזור לך להחליט באילו מרכיבים להשתמש ובכמה מנות יהיו לך בתפריט.
לאחר מכן תוכל להתחיל לחשוב על מנות שישתלבו היטב יחד או מנות שיהיו פופולריות באזור שלך. כדאי גם לחשוב על מגבלות תזונתיות שיכולות להיות ללקוחות שלך ולוודא שיש אפשרויות עבורם בתפריט.
-
איך מעצבים תפריט למסעדה ?
תפריט מסעדה צריך להיות מעוצב כדי לגרום ללקוח להיות רעב, ולכן הוא צריך לכלול תמונות מעוררות תיאבון של אוכל. כמו כן הוא צריך להיות מתוכנן כך שהלקוח יקנה את הפריטים המשתלמים ביותר עבור המסעדה, ולכן הוא צריך לכלול מחירים לכל פריט.